Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ bijna rond met Italiaanse spits Pelle


7 juli 2007 - AZ hoopt op korte termijn de Italiaanse jeugdinternational Graziano Pelle te presenteren als de nieuwste versterking. Volgens het Noordhollands Dagblad bevinden de onderhandelingen zich al in de afrondende fase. Pelle heeft nog een doorlopend contract bij Lecce en ook Palermo toonde reeds belangstelling. AZ heeft een bod van Palermo echter overtroffen.


De 21 jarige Pelle zou de gewenste versterking voor de aanval van AZ zijn. Pelle schitterde op het WK voor spelers onder 20 jaar in de zomer van 2005, afgelopen maand behoorde de speler tot de selectie van Jong ItaliŽ.

Danny Koevermans lijkt gewoon bij AZ te blijven. 'Hij en Moussa Dembele zijn in beginsel mijn spitsen. Anderen moeten eerst bewijzen dat ze beter zijn', aldus trainer Louis van Gaal in het Noordhollands Dagblad.

Voor komend seizoen lijkt AZ geen rekening te houden met Arveladze. 'Arveladze is een speciaal geval. Hij heeft in twee jaar tijd veel betekend voor AZ. We moeten hem daarom niet in de weg staan bij een buitenlandse transfer. Ik heb altijd gezegd dat hij mijn beste speler is, maar hij kan het aantal wedstrijden in een vol seizoen niet meer aan. Dat geeft hij zelf ook aan', verklaart Van Gaal op de website van AZ.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!