Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tomasson keert niet terug naar Feyenoord


8 juli 2007 - Feyenoord is er niet in geslaagd Jon Dahl Tomasson waar te maken voor een terugkeer naar Rotterdam, zo meldt De Telegraaf. Tomasson geeft de voorkeur aan een langer verblijf bij het Spaanse Villarreal. Het afgelopen half jaar werd Tomasson al door VFB Stuttgart verhuurd aan Villarreal.

Ook Karim El Ahmadi lijkt niet naar Feyenoord te komen. "Ik heb begrepen dat zijn komst onhaalbaar is", aldus Van Marwijk in De Telegraaf. Feyenoord is naast een controlerende middenvelder ook nog op zoek naar versterking van de aanvalslinie.

"De voorste linie is met alleen Roy Makaay in de spits karig bezet. We zoeken nog een aanvaller, misschien zelfs wel twee aanvallers en kijken met een schuin oog naar een controlerende middenvelder", aldus Van Marwijk over zijn verlanglijstje in De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!