Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Real Madrid wil vraagprijs Drenthe niet betalen


8 juli 2007 - Real Madrid is niet van plan te voldoen aan de eisen van Feyenoord voor een mogelijke transfer van Royston Drenthe naar de Spaanse kampioen. Real Madrid wil vooralsnog niet verder gaan dan zeven miljoen euro, terwijl Feyenoord voor de linkspoot twaalf miljoen wil ontvangen. Ook Chelsea heeft zeven miljoen geboden maar wil hem eerst nog een seizoen verhuren aan Feyenoord.

Royston Drenthe is hot na het Europees Kampioenschap van afgelopen zomer in ons land. Alle Europese topclubs toonden reeds interesse en wanneer Real Madrid de speler daadwerkelijk wil hebben zal men haar bod toch echt moeten verhogen.

Overigens meldt het Algemeen Dagblad dat Feyenoord graag Michael Mols zou willen aantrekken als pinchhitter. Mols zit zonder club nadat hij weigerde zijn aflopende contract bij ADO Den Haag te verlengen. Er is echter ook Engelse belangstelling voor de oud-spits van FC Utrecht en Glasgow Rangers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!