Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ronald Koeman haalt Thomas Vermaelen bij selectie


20 december 2003 - Ajax krijgt een vijfde Belg in haar selectie. Coach Ronald Koeman heeft besloten de 17 jarige Thomas Vermaelen bij zijn selectie te halen, de linksback maakt de afgelopen maanden indruk in het tweede elftal (Jong Ajax) van de Amsterdammers. Vorige week maakte Koeman ook al bekend dat de rechtsbuiten Tom de Mul mee mag naar het trainingskamp in Portugal deze winterstop. De komst van Vermaelen gaat volgens De Telegraaf ten koste van Petri Pasanen.


Het verhaal Pasanen bij Ajax lijkt dus over als hij straks niet eens mee mag naar het trainingskamp in Portugal. Pasanen kreeg al eerder te horen te mogen vertrekken en staat in de belangstelling van de Engelse Premier League club Charlton Athletic. Ajax heeft op dit moment al de Belgen Wesley Sonck, Jelle van Damme, Tom Soetaers en Tom de Mul in de selectie, daarbij komt nu dus ook Thomas Vermaelen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!