Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe hoofdsponsor voor Roda JC


9 juli 2007 - Roda JC heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Aevitea zal de komende drie seizoenen zowel op de voor- als achterkant van het shirt van de Limburgse club prijken. “Aevitae verwacht een nog betere exposure van de nieuwe samenwerking dan reeds in het afgelopen seizoen is bereikt als mede shirtsponsor:” aldus algemeen directeur Harry Laeven.

Directeur Commerciële Zaken van Roda JC Marcel Michiels: “Voor Roda JC betekent deze nieuwe overeenkomst een logische vervolgstap op de uitstekende samenwerking die beide partijen vorig seizoen met elkaar hebben opgebouwd. Praktisch betekent een en ander wel dat reeds gemaakte afspraken met Beaphar formeel afgelopen vrijdag zijn opgezegd. Het tekent de uitstekende relatie met Beaphar dat Henk Aa, directeur Beaphar, Roda JC van harte feliciteerde met het bereikte resultaat alhoewel hij het jammer vond na 2 seizoenen afstand te doen van de voorzijde van het shirt.”


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!