Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Knijnenburg van Eagles naar ADO Den Haag'


9 juli 2007 - ADO Den Haag heeft zich voor komend seizoen versterkt met Geoffrey Knijnenburg, zo meldt De Stentor. De 24 jarige vleugelaanvaller komt over van Go Ahead Eagles. Knijnenburg kon ondanks een doorlopend contract transfervrij bij de club uit Deventer vertrekken. Knijnenburg speelde in het verleden ook al voor ADO Den Haag.


Knijnenburg speelde in de afgelopen twee seizoenen maar liefst 67 competitieduels voor de Eagles en kwam daarin negen maal tot scoren.

Naast Knijnenburg is ADO Den Haag ook in vergevorderd stadium met Richard Blonk. De kleine middenvelder was afgelopen seizoen nog aanvoerder van het beloftenelftal van Feyenoord. Het aflopende contract werd door Feyenoord echter niet verlengd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!