Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag strikt Yuri Cornelisse


9 juli 2007 - ADO Den Haag lijkt de grote favoriet in de Jupiler League te worden om na een seizoen weer terug te keren naar de Eredivisie. Vandaag presenteerde de Residentieclubs Yuri Cornelisse als haar nieuwe aanvaller. De 32 jarige aanvaller moet nog wel medische gekeurd worden maar zal daarna een driejarig contract gaan ondertekenen.


Cornelisse had nog een contract tot en met de zomer van 2008 bij Groningen. ADO Den Haag en FC Groningen hebben hierover echter een akkoord bereikt. Het is onbekend of ADO Den Haag daadwerkelijk een transfersom betaald aangezien Cornelisse bij Groningen op een dood spoor zat.

Yuri Cornelisse: “Ik ben blij met mijn overgang naar ADO Den Haag. Door de duidelijke ambitie die de club uitspreekt, het schitterende nieuwe stadion en de goede ervaringen van mijn oud-ploeggenoten Rick Hoogendorp en Virgilio Teixeira bij ADO Den Haag, heb ik bewust voor deze club gekozen.”

Peter Hofstede (technisch manager ADO Den Haag): “Wij zijn uitermate tevreden met het contracteren van Yuri Cornelisse. Ondanks de interesse van een aantal andere clubs heeft hij voor de ambitie van ADO Den Haag gekozen. Cornelisse is een Eredivisiewaardige speler met scorend vermogen die de tot voor kort vacante positie van linkeraanvaller uitstekend kan invullen.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!