Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV grijpt naast Guardado


11 juli 2007 - PSV heeft opnieuw bij een transfer achter het net moeten vissen. De landskampioen lijkt lange tijd de beste papieren te hebben voor het grote Mexicaanse talent José Andrés Guardado maar Deportivo La Coruna kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. De Spaanse club bleek zeven miljoen euro over te hebben voor de speler, PSV ging niet verder als zes miljoen.

Guardado speelt komend seizoen dus zo goed als zeker in de Primera Division bij Deportivo. De Spaanse club betaalt zeven miljoen euro in ruil voor 75% van de transferrechten. Bij een eventuele doorverkoop van Guardado naar een andere club ontvangt Atlas nog eens 25% van de transfersom.

PSV zag in de 20 jarige Guardado, die te boek staat als een van de grootste talenten uit Zuid Amerika, de opvolger van Cocu. PSV lijkt nu opnieuw te proberen om Kenneth Perez van Ajax over te nemen.

Het is niet de eerste keer deze zomer dat PSV de strijd mist om een zo gewenste versterking. Eerder verkozen Roy Makaay en Tim de Cler bijvoorbeeld Feyenoord boven de kampioen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!