Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC wint streekderby van RBC


20 december 2003 - NAC Breda heeft de streekderby tegen RBC Roosendaal met 3-2 gewonnen. De Bredenaren wonnen de afgelopen vier thuiswedstrijden niet maar putte waarschijnlijk hoop uit hun goede resultaat van afgelopen woensdag. Men schakelde toen namelijk in de Amsterdam Arena Ajax uit met 1-0 voor de Amstel Cup. Afgelopen woensdag was Boussabon de grote man, vandaag was het letterlijk en figuurlijk Orlando Engelaar die twee maal scoorde.


Al vroeg in de wedstrijd kwam NAC op voorsprong. Orlando Engelaar scoorde al na vijf minuten de openingstreffer. Toen binnen het half uur Boussabon er ook nog eens met een fantastische goal 2-0 van maakte, leek het heel moeilijk te worden voor RBC. Enkele minuten later was het echter al weer Ikedia die de spanning terugbracht. Vlak voor rust was het Engelaar die stand op 3-1 bracht.

Waarschijnlijk na een donderspeech van Robert Maaskant kwamen de spelers van RBC Roosendaal met veel overgave terug in de tweede helft. RBC Roosendaal zette de thuisploeg goed onder druk, een doelpunt leek dan ook niet te kunnen uitblijven. Uiteindelijk was het na ruim een uur spelen De Graaf die er 3-2 van maakte. Ondanks verschillende pogingen van RBC om dichterbij te komen kwam de overwinning van NAC niet echt in gevaar doordat RBC stootkracht miste.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!