Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV bevestigt komst Slobodan Rajkovic


11 juli 2007 - PSV huurt zoals verwacht komend seizoen Slobodan Rajković van Chelsea. De verdediger werd in de zomer van 2005 al door Chelsea voor een miljoenenbedrag vastgelegd maar speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor OFK Belgrado. De achttienjarige verdediger was in juni nog met Jong Servië actief op het EK onder 21 in Nederland.


“Uiteraard ben ik blij om voor een club als PSV te mogen spelen, PSV is een grote club. Ik ken bijna alle spelers van PSV, maar let vooral op de spelers die op mijn positie spelen”, aldus Rajković voor PSV TV.

Bij PSV speelt ook al zijn landgenoot Danko Lazovic die overkwam van Vitesse. “Ik ken Danko van het nationale elftal. Hij is een grote steun voor mij, ik kan hem altijd om hulp vragen.”

Ondertussen maakte PSV ook bekend het contract met Genero Zeefuik te hebben opengebroken en verlengd tot en met de zomer van 2011. De zeventienjarige aanvaller behoort komend seizoen tot de selectie van PSV.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!