Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook FC Utrecht wint simpel van Volendam


21 december 2003 - Ook FC Utrecht kon vandaag werken aan haar doelsaldo tegen FC Volendam. In de eigen Galgenwaard leidde de ploeg van Foeke booy na 31 minuen al met 3-0, Volendam werd daarna gespaard. FC Utrecht scoorde niet meer en gaf een leuk afscheid aan Toshiya Fujita. De Japanners die vlak voor het begin van de competitie werd gehuurd van Jubilo Iwata is door zijn Japanse club teruggevraagd vanwege de teleurstellende resultaten in de J-League.


FC Utrecht had het erg makkelijk met FC Volendam, die de afgelopen weken werd afgedroogd door PSV (7-0) en AZ (6-0). Nu viel het dus mee. Patrick Zwaanswijk scoorde tot twee maal toe met een kopbal uit een corner van Pascal Bosschaart. Tussen zijn doelpunten scoorde Stefaan Tanghe uit een strafschop. FC Utrecht ging daarna in een lager tempo spelen en scoorde niet meer. Fujita kreeg dertien minuten voor tijd een waardig afscheid.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!