Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV winnaar Russian Railways Cup


5 augustus 2007 - PSV heeft haar eerste beker van het seizoen al binnen. De ploeg van Ronald Koeman kroonde zich tot winnaar van de Russian Railways Cup. PSV won vandaag in Moskou met 2-1 van Real Madrid. In een eerder stadium werd van AC Milan gewonnen na strafschoppen.


PSV maakte een uitstekende indruk en dan te bedenken dat de echte aanvallers, zoals Farfan, Perez en Kone, ontbraken vanwege blessures. Noodgedwongen begon de jonge Jonathan Reis in de punt van de aanval. De jonge Braziliaanse aanvaller maakte voldoende indruk maar wist niet tot scoren te komen.

Een andere jongeling die de aandacht op zich vestigde was Ismail Aissati. Met een schitterende schot wist hij Real Madrid doelman Dudek te passeren in de verre kruising. Mike Zonneveld zou op slag van rust met een vrije trap zelfs voor de 2-0 tekenen.

In de tweede helft werd Real Madrid sterker mede door het inbrengen van Guti en Robinho. Uiteindelijk konden ook zij verlies niet voorkomen. Alleen Saviola wist vanavond Gomes te passeren. PSV mag na de toernooizege een aardig geldbedrag verwelkomen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!