Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC hoopt op doelman Molina


6 augustus 2007 - José Molina komt mogelijk de gelederen van Roda JC versterken, zo meldt het Algemeen Dagblad. De 36 jarige oud-international van Spanje wil zijn loopbaan in het buitenland afsluiten en heeft wel trek in een avontuur in Nederland. Om die reden besloot Molina zijn aflopende contract bij Levante niet te verlengen.


Molina kende grote successen bij Atlético Madrid en Deportivo la Coruña en was afgelopen seizoen belangrijk voor Levante in de strijd tegen degradatie. Nu is er inmiddels al meerdre malen contact geweest tussen Roda JC en Molina.

Sander Westerveld, een goede vriend van Molina, is voor beide partijen erg belangrijk geweest. Westerveld informeerde Molina over Roda JC terwijl hij trainer Raymond Atteveld sprak over de fitheid van de Spaanse keeper.

Ondanks de mogelijke komst van Molina wil Roda JC voor de lange termijn ook nog altijd de Poolse jeugdinternational Przemyslaw Tyton vastleggen. De doelman kan in Kerkrade voor vier seizoenen tekenen. Verder hoopt Roda JC nog altijd op de komst van Tim Janssen (RKC Waalwijk) en Anouar Hadouir (Willem II). Met laatsgenoemde speler is al wekenlang een persoonlijk akkoord maar wil Willem II vooralsnog niet met de vraagprijs zakken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!