Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ruud Knol op proef bij Southampton


7 augustus 2007 - Ruud Knol is volgend seizoen dan mogelijk toch actief in Engeland. De verdediger is momenteel op proef bij Southampton. De verdediger zit zonder club nadat zijn contract bij Vitesse is afgelopen. Knol was toe aan een nieuwe uitdaging en besloot om die reden dan ook niet in te gaan op een aanbieding zijn contract te verlengen.


Southampton komt ook komend seizoen uit in de Championship, een niveau onder de Premiership. Het afgelopen seizoen speelde Southampton nog in de playoffs om promotie naar het hoogste niveau in Engeland maar Derby County bleek te sterk. De verdediger zal nu enkele dagen de kans zich te bewijzen op de training als ook in een oefenduel.

Knol speelde zeven seizoenen voor Vitesse. Tot twee maal toe was de speler uit de roulatie met een zware knieblessure. Momenteel is de speler weer helemaal fit.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!