Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Begrotingen Eredivisie naar recordhoogte


8 augustus 2007 - De begrotingen van de clubs in de Eredivisie hebben een recordhoogte bereikt, zo meldt het Algemeen Dagblad. Komend seizoen wordt er minimaal 368 miljoen euro uitgegeven, ruim 25 miljoen meer als het afgelopen seizoen. Ook vorig jaar was er een grote stijging, toen was de groei 15 miljoen.


PSV en Ajax hebben in Nederland de grootste begroting, maar liefst 65 miljoen euro. Mocht Ajax de groepsfase van de Champions League halen dan zal deze nog flink omhoog gaan. Ook bij Feyenoord lijkt de begroting omhoog toe gaan, er werden 30.000 seizoenskaarten gecalculeerd. In Rotterdam zit men inmiddels al op 40.000 jaarkaarten.

"De clubs doen het goed met hun merchandising en er komen steeds meer mensen naar de stadions. Dit is een plezierige ontwikkeling", aldus KNVB directeur Henk Kesler in het Algemeen Dagblad.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!