Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Royston Drenthe op weg naar Real Madrid


8 augustus 2007 - Royston Drenthe lijkt zonder arbitragezaak naar Real Madrid te verhuizen. Feyenoord en de kampioen van Spanje zijn weer in gesprek getreden over de transfer van de 20 jarige Drenthe. Volgens het Algemeen Dagblad bevinden de onderhandelingen zich in de laatste fase, daarmee lijkt een arbitragezaak van de baan. Real Madrid lijkt dus bereid meer dan het eerdere bod van 12,5 miljoen euro te bieden.


,,Ik kan zeggen dat wij proberen om het conflict op te lossen zonder gang naar de arbitragecommissie,'' aldus bij Feyenoords interim-directeur Peter Vogelzang die verder niet op de onderhandelingen wilde ingaan.

Feyenoord zou het liefst zien dat Drenthe nog een jaar op huurbasis in Rotterdam zal bijven. Zowel speler als zaakwaarnemer Sigi Lens hebben aangegeven daar geen heil in te zien. Volgens het Algemeen Dagblad is het goed mogelijk dat Drenthe vandaag voor het laatst heeft getraind met de selectie van Bert van Marwijk.

Royston Drenthe speelde slechts 29 competitieduels voor Feyenoord en lijkt nu al naar het buitenland te verkassen. Na een goed EK voor spelers onder 21 jaar in eigen land maakte de speler veel indruk op de Europese topclubs. Naast Real Madrid toonden ook FC Barcelona en Chelsea concrete interesse.


Foto: http://www.orangepictures.nl/Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!