Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luis Suarez: 'Ajax is een prachtige kans'


10 augustus 2007 - Luis Suarez nam vanmorgen afscheid van de spelersgroep van FC Groningen. De aanvaller gaat zoals bekend de komende vijf seizoenen spelen voor Ajax. Suarez wilde niet met de pers praten over zijn miljoenenovergang naar Amsterdam maar wel met de website van FC Groningen.

“De laatste weken waren heel moeilijk voor me”, aldus de 20 jarige Suarez op de website van FC Groningen. “Veel zaken zijn gelopen via mijn zaakwaarnemers. Ik had moeite met de arbitragezaak, maar vanaf het moment dat ik hoorde dat Ajax serieuze interesse in mij had, wilde ik die kans grijpen. Hoewel ik nog heel jong ben, krijg je in je carrière niet veel kansen en de mogelijkheid om naar Ajax te gaan wilde ik heel graag grijpen.”

Suarez verklaarde aan het einde van het seizoen nog minimaal een siezoen in Groningen te blijven. “Dat was aan het einde van het vorige seizoen en iedereen was uitgelaten over de afloop en het behalen van Europees voetbal. Op dat moment waren er ook geen signalen dat een club als Ajax zich voor mij zou melden. Bovendien had ik het goed naar mijn zin bij FC Groningen. Dat meende ik ook. Maar als bijvoorbeeld Real Madrid zich had gemeld, was de situatie anders geworden. Nu was het Ajax en ik had daar een goed gevoel bij. Het is in deze fase van mijn carrière een prachtige kans.”

“Ik merkte dat ik toch wel heel graag naar Ajax wilde. De wijze waarop het is gegaan, is niet mijn manier. Ik vond de hele situatie zeer vervelend. Ik heb geen enkel probleem met mijn ploeggenoten, met de trainers, met de mensen van de club en de supporters. Integendeel. Ik ben ze allemaal heel veel dank verschuldigd. Maar ik wilde naar Ajax en van deze transfer wordt iedereen beter. Ik maak een nieuwe stap en gun alles en iedereen bij FC Groningen het allerbeste voor de toekomst.” (quotes FCGroningen.nl)

Vanavond weer Jupiler League! Wed direct 15 euro GRATIS bij Unibet op de wedstrijden van vanavond!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!