Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax aast op Affelay en Aissati


11 augustus 2007 - Volgens het Brabants Dagblad heeft Ajax serieuze belangstelling in Ibrahim Afellay en Imsail Aissati. Beide spelers zijn een optie om de naar Real Madrid vertrekkende Wesley Sneijder bij Ajax te vervangen. Ajax zou een van beide spelers dan ook maar al te graag naar de Amsterdam ArenA willen halen.


PSV houdt er volgens het Brabants Dagblad ernstig rekening mee dat Ajax op korte termijn een bod zal uitbrengen op een van de twee goudhaantjes. PSV heeft al laten weten niet te willen meewerken aan een mogelijke transfer. Mogelijk is het nieuws wel uitgelekt om de verhoudingen tussen beide clubs op scherp te zetten vanwege de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Zowel de 21 jarige Affelay als de pas 18 jarige Aissati lijken vanavond in de Amsterdam ArenA aan de aftrap te staan. Afellay en Aissati maakten op de Russian Railways Cup in Moskou veel indruk. Aissati wist tegen Real Madrid zelfs een beauty van een goal te scoren.

Wed direct 15 euro GRATIS bij Unibet op Ajax - PSV !Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!