Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Real Madrid trekt bod op Sneijder in


11 augustus 2007 - Wesley Sneijder speelt ook komend seizoen gewoon voor Ajax. Real Madrid wilde met Ajax snel zaken doen maar dat zagen de Amsterdammers niet zitten. Hierop besloot de Spaanse kampioen haar bod van 24 miljoen in te trekken en zich op andere opties te richten, daarbij wordt al de naam van Rafael van der Vaart (HSV) genoemd.


Real Madrid wilde snel duidelijkheid omtrent het bod, Ajax weigerde dat in enkele uren te geven. Daarnaast hield Ajax vast aan een vraagprijs van 27 miljoen euro, drie miljoen minder dan de eerder vraagprijs.

Het statement wat Ajax op haar eigen website plaatse: 'Ajax heeft woensdagavond een officieel bod van Real Madrid ontvangen voor de overgang van Wesley Sneijder voor een bedrag van 24 miljoen. In een fax werd gesteld dat Sneijder voor 24 augustus in Spanje speelgerechtigd moest zijn. Ajax heeft vervolgens de aanvankelijke vraagprijs verlaagd van 30 miljoen naar 27 miljoen. Daarop heeft Real Madrid op vrijdagavond 19:00 uur gereageerd met de boodschap dat over het bod niet te onderhandelen viel. Vervolgens werd er plotsklaps een ultimatum gesteld om binnen drie uur te beslissen met een 'ja' of 'nee'. Ajax wenst zich echter niet onder druk te laten zetten en heeft het ultimatum verworpen. Hierop heeft Real Madrid het bod ingetrokken.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!