Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk kiest voor Henk Timmer


13 augustus 2007 - Henk Timmer is komend seizoen de eerste doelman van Feyenoord. In de voorbereiding op het komend seizoen streed Henk Timmer samen met Sherif Ekramy voor de plaats onder de lat. Uiteindelijk lijkt trainer Bert van Marwijk voor de ervaring van Henk Timmer gekozen te hebben.

Timmer en Ekramy kregen beide gelijke kansen in de oefenduels. Zo keepte Timmer tegen Chelsea en FC Porto terwijl Ekramy de kans kreeg tegen FC Emmen en Liverpool. Afgelopen weekend speelde beide keepers een helft tegen de amateurs van Schijndel.

Het moet waarschijnlijk dan ook een moeiljike beslissing voor Bert van Marwijk zijn geweest om te kiezen voor Timmer. Bert van Marwijk op de website van Feyenoord: ‘Ik heb dit met Henk en Sherif besproken en zij kennen mijn beweegredenen. Daar wil ik het graag bij laten.’

In een eerder stadium liet Sherif Ekramy nog optekenen bij Feyenoord te willen vertrekken mocht hij geen eerste doelman worden. Zo ver lijkt Feyenoord het niet te willen laten komen. Ekramy kan als reservekeeper nog zeer belangrijk zijn mocht Timmer dit seizoen geblesseerd raken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!