Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cees Lok van IJsselmeervogels naar FC Twente


15 augustus 2007 - Cees Lok is de nieuwe assistent van Fred Rutten bij FC Twente, tegelijkertijd wordt hij trainer van het beloftenelftal van de Tukkers. De oefenmeester was het afgelopen seizoen werkzaam bij de topamateurs van IJsselmeervogels waar hij nu per direct zal vertrekken. Lok trad pas in oktober 2006 aan als coach van IJsselmeervogels om Willem Leushuis op te volgen die aan de slag ging bij een club uit Koeweit.

De voormalig oefenmeester van NEC en NAC Breda werd het afgelopen seizoen kampioen met IJsselmeervogels van de Hoofdklasse B. Ook werd het algeheel kampioenschap van zaterdag gewonnen. In de finale om het landelijke kampioenschap werd uiteindelijk verloren van Argon uit Mijdrecht.

Bij FC Twente was men op zoek naar een nieuwe assistent na het onverwachte vertrek van Eijkelkamp. Nu gaat Cees Lok dus in Enschede aan de slag, hier zal hij ook de leiding krijgen over het beloftenelftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!