Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV verhuurt Boffin aan FC Eindhoven


17 augustus 2007 - PSV gaat Ruud Boffin verhuren aan FC Eindhoven. De jonge Belgische doelman was momenteel in de pikorde van keepers in het Philips Stadion de nummer vier. Vanavond kan Boffin al zijn debuut maken in het elftal van FC Eindhoven dat op bezoek gaat bij FC Zwolle. Boffin was al een aantal weken op proef bij FC Eindhoven.

PSV verhuurde eerder al een andere Belgische speler aan FC Eindhoven. Vanaf het begin van dit seizoen speelt Jelle de Bock al op huurbasis bij de tweede club van Eindhoven.

Boffin speelde eerder in de jeugd van Sint Truiden en RC Genk. In 2005 nam PSV de talentvolle doelman over van Genk. In Eindhoven heeft de speler nog een contract tot en met de zomer van 2009.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!