Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen start competitie met zege


19 augustus 2007 - FC Groningen is de competitie gestart met een uitstekende uitzege op NAC Breda. Groningen wist NAC in het Rat Verlegh Stadion met maar liefst 3-0 te verslaan, daar leek het in eerste instantie allerminst op. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af.

Echter vlak voor rust was eigenlijk de eerste de beste kans van Groningen direct raak. Loran leidde knullig balverlies en in de omschakeling wist Rasmus Lindgren zijn ploeggenoot Goran Lovre te vinden. De aanvaller wist wel raad met deze kans en opende de score.

Toen Patrick Mtiliga vlak na rust voor eigen rechter ging spelen en na een charge met een rode kaart het veld kon verlaten kreeg Groningen alleen maar meer ruimte. Via Erik Nevland ('72) en Mark-Jan Fledderus ('90) zouden de Groningers de drie punten mee naar huis kunnen nemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!