Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Makaay siert rentree op met assists en goals


19 augustus 2007 - Roy Makaay is terug op de Nederlandse velden en hoe! De aanvaller maakte vandaag voor Feyenoord een goede indruk in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Met het voorbereiden van twee goals en het scoren van een treffer liet Makaay zien hoe belangrijk hij momenteele voor de Rotterdammers is. Feyenoord won in de Domstad met 3-0 van FC Utrecht en daar was niets op aan te merken.

Aanvankelijk was het spel van beide teams niet goed te noemen. Er werd gevoetbald in een te laag tempo waardoor beide teams het elkaar niet moeilijk maakten. Uiteindelijk kwam het duel halverwege de eerste helft los. Robin Nelisse wist oog in oog met Henk Timmer echter niet te scoren. Na 25 minuten was het Luigi Bruins die met behulp van Utrecht doelman Grandel de openingstreffer fabriceerde.

Andwele Slory moest nog voor rust het veld verlaten met een blessure. De rappe aanvaller blokte een schot van de uitgekomen Franck Grandel. Later bleek dat Slory zijn middenvoetsbeentje heeft gebroken en zodoende weken uit de roulatie zal zijn. Grandel kwam na rust ook niet meer in het veld, Michel Vorm was zijn logische vervanger.

In de tweede helft bleef FC Utrecht aanvallen maar was het Feyenoord in de omschakeling eveneens gevaarlijk. Op aangeven van Roy Makaay was het Nick Hofs die samen met Bruins op doelman Vorm kon afgaan. Hofs omspeelde de Utrecht doelman en tikte de bal in een leeg doel binnen.

Het zou in de slotfase van het duel uiteindelijk zelfs 3-0 worden. Nick Hofs was ditmaal de aangever en Makaay de afmaker. In de resterende minuten die volgde speelde Feyenoord de wedstrijd zakelijk uit en kwam het niet meer in de problemen. Feyenoord doorstond met deze zege haar eerste serieuze test van het seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!