Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles probeerde Van Burik aan te trekken


29 augustus 2007 - Ruud Brood hoopt nog altijd op versterking voor zijn defensie. Heracles Almelo klopte de voorbije periode aan bij een groot aantal spelers maar tot een overeenkomst kwam het tot dusver niet. Brood nam naar eigen zeggen zelfs nog contact op met Dick van Burik maar deze routinier zette een punt achter zijn loopbaan. De Duitse tester Schumann werd al na een training weggestuurd.

Tegenover de Heracles fansite HAFC.nl was Brood in een interview heel open over zijn wens van een extra verdediger voor de selectie van Heracles. Een speler die rechts in het centrum van de verdediging kon worden opgesteld.

Heracles kreeg maandag de Duitse verdediger Schumann op proef die jarenlang had gespeeld voor Freiburg. Brood: "Ja, van Daniel Schumann hadden we goede verhalen gehoord en hij heeft een goede staat van dienst, maar deze week bleek dat hij te lang stil heeft gezeten. In de tussenliggende periode heb ik wel behoorlijk wat namen in mín hoofd gehad, en daar mee bezig geweest. Maar dan komt toch het probleem dat ze te duur zijn, en Dick van Burik stopt zelfs."

De oefenmeester was hard in zijn oordeel over Schumann: "Hij was conditioneel al niet fit, daarin kwam hij al tekort. Ik heb een speler nodig die er direct staat, en dat kon hij dus niet. Bovendien vond ik hem verdedigend vrij matig, we hebben hem daarin getest en iedereen heeft dat ook wel kunnen zien geloof ik. Ook zijn passing en opbouw waren niet best, dus kwamen we tot de conclusie dat dit niet de speler was waar we naar op zoek zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: HAFC.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!