Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ten Cate kiest voor Heijblok, Urzaiz en Luque


25 september 2007 - Erik Heijblok zal woensdagavond namens Ajax in het doel staan in het bekerduel tegen Kozakken Boys in Werkendam. Ook voor Ismael Urzaiz en Albert Luque zijn in het bekerduel tegen de topamateurs basisplaatsen ingeruimd.

Dennis Gentenaar zal woensdagavond van Ajax-coach Henk ten Cate rust krijgen, terwijl tweede doelman Dennis Gentenaar kampt met een lichte rugblessure. Als reservedoelman zal nu Jong Ajax-doelman Marco van Duin afreizen.

"Ik wil de spelers die tot nu toe weinig hebben gespeeld, ook minuten laten maken", zo stelde Ten Cate vandaag na afloop van de training tegenover De Telegraaf. Van onderschatting is in ieder geval geen sprake. "De wedstrijd tegen Kozakken Boys moeten we winnen. We nemen iedere tegenstander serieus."

Vorig seizoen had PSV de nodige moeite met Kozakken Boys toen het de Zaterdag Hoofdklasse-club eveneens in de tweede ronde ontmoette. Pas een kwartier voor tijd viel de beslissing door een doelpunt van Kone. Simons zou er 2-0 van maken met een strafschop.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!