Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord weer koploper


7 oktober 2007 - Feyenoord gaat weer aan kop in de Eredivisie. De ploeg profiteerde van puntverlies van Ajax aangezien het zelf in Arnhem met 1-0 won van Vitesse. Nick Hofs maakte in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd.

Met een 4-5-1 formatie probeerde Vitesse-trainer Aad de Mos Feyenoord te ontregelen. Feyenoord wist hier weinig raad mee en bleef de bal maar rondspelen zonder echt gevaarlijk te worden, maar ook zonder veel risico te nemen. Het zou in de eerste helft dan ook een erg saaie wedstrijd worden.

In de tweede helft kwam Feyenoord al snel op voorsprong. Na 55 minuten spelen was het namelijk Nick Hofs die op aangeven van Makaay alleen voor Piet Velthuizen kwam. De voormalig speler van Vitesse schoot de bal eenvoudig in het doel. Het juichen was gepast vanwege zijn verleden in Arnhem.

Aad de Mos probeerde door het inbrengen van Yu Hai en later ook nog Kaya en Gommans nog iets te forceren. Feyenoord bleef echter vrij eenvoudig op de been. Door het resultaat is Feyenoord weer koploper in de Eredivisie. Van de zeven wedstrijden won Feyenoord all duels, behalve de uitbeurt tegen PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!