Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior ten koste van Cambuur door


30 oktober 2007 - Het bekeravontuur van Cambuur is ten einde. In de tweede ronde schakelde het nog knap AZ uit maar vandaag bleek Excelsior in Leeuwarden te sterk. De streekderby tussen FC Zwolle en Go Ahead Eagles werd door Zwolle gewonnen. Ook FC Dordrecht en FC Den Bosch bereikten de volgende ronde in de KNVB-beker.

SC Cambuur - Excelsior 1-2 (0-0)
Excelsior zit in de derde ronde van de KNVB-beker. De ploeg van Ton Lokhoff kwam tien minuten voor het einde van het duel nog wel op achterstand. Het was Van der Heide die de strafschop benutte. Een minuut later was het Johan Voskamp die voor de gelijkmaker tekende. Zes minuten later kreeg Excelsior zelf ook een strafschop welke werd benut door Voskamp.

Fortuna Sittard - FC Den Bosch 1-3 (1-2)
FC Den Bosch kende een uitstekende start in het uitduel tegen Fortuna Sittard. Al na elf minuten spelen zette Arjan Ebbinge zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. Toen zes minuten voor tijd ook Nyron Wau namens Den Bosch de 2-0 scoorde leek het duel gespeeld. Grabovac maakte het toch spannend, nog voor rust tekende hij voor de aansluitingstreffer.
Aanvoerder Paul Beekmans bezorgde FC Den Bosch een klein half uur voor het einde een 3-1 voorsprong waarmee het duel direct op slot werd gegooid.

MVV - FC Dordrecht 1-3 (0-0)
Als grote underdog ging FC Dordrecht vanavond in Maastricht in gevecht met MVV. De ploeg van Gert Kruys werd de winnaar van dit duel. Nick van der Velden opende na 54 minuten spelen de score. Via Sardar kwam FC Dordrecht niet veel later zelfs op een 2-0 voorsprong. Gunther Thiebaut maakte het elf minuten voor tijd nog spannend door voor de aansluitingstreffer te zorgen. Utrecht-huurling Maachi besliste de wedstrijd echter in de voorlaatste minuut in het voordeel van Dordrecht.

FC Zwolle - Go Ahead Eagles 1-0 (0-0)
Voor slechts 655 toeschouwers werd dit duel in Emmen gespeeld aangezien er in Zwolle vanwege veiligheidsmaatsregelen niet gespeeld kon worden. De streekderby stond onder leiding van Dick Jol. Marcel Kleizen scoorde vlak na rust de enige treffer in het duel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!