Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en Ilic eens over contract


8 januari 2004 - Vitesse is rond met Aleksander Ilic. De Servische centrumverdediger zal bij de Arnhemse club een contract voor anderhalf jaar tekenen, zo heeft interim directeur Theo Mommers verklaard tegenover Omroep Gelderland. Eerder werd al een akkoord bereikt met de Braziliaanse aanvaller Paulo Rink, die ook beschikt over een Duits paspoort. Rink zou vandaag aanwezig zijn, Ilic morgen.


De 34 jarige Ilic zal zich vrijdag melden voor zijn eerste training bij Vitesse. Een dag later (zaterdag) vertrekt hij al met Vitesse voor een trainingskamp naar Turkije. Ilic speelde drie seizoenen voor Club Brugge en de afgelopen vijf bij Anderlecht. Bij Anderlecht kon Ilic dit seizoen niet rekenen op veel speelminuten en kreeg hij een transfervrije aftocht. Volgens Mommers, moet hij in overleg met Anderlecht nog wel wat salaris inleveren, maar is de overgang wel definitief. (Bron : Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!