Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ kan opnieuw niet winnen


23 december 2007 - AZ is er opnieuw niet in geslaagd te winnen in het eigen DSB Stadion. Na het verlies donderdag tegen het Engelse Everton speelde men vanavond met 1-1 gelijk tegen Roda JC.

Een discutabel doelpunt bracht AZ op voorsprong. Roda-doelman Castro had de bal vast, maar juist op dat moment kwam Pelle aanlopen. De Italiaanse aanvaller raakte met zijn been het hoofd van Castro waarop de doelman de bal losliet. Het was hierop een koud kunstje voor de Italiaan om de 1-0 binnen te schieten.

AZ stond daarmee na vijftien minuten spelen op een 1-0 voorsprong, vlak daarvoor was AZ ook al dichtbij een treffer. Een vrije trap van Demy de Zeeuw ketste echter hard af van de paal. Voor de rest liet AZ in de eerste helft maar weinig zien, Roda JC bleek via Lamah en Tiote gevaarlijk in de counter.

In de tweede helft kwam Roda JC op gelijke hoogte. Het was Jeanvion Yulu-Matondo die net over de rand van de zestien hard binnenkopte. In het half uur dat volgde werd het spel interessant om te aanschouwen. Er werd gevoetbald in een hoger tempo maar uiteindelijk zou het bij 1-1 blijven, een terechte afspiegeling van dit voetbalgevecht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!