Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerkes maakt seizoen bij Heracles af


2 januari 2008 - Heracles Almelo heeft een nieuwe trainer gevonden. Het gaat om de 42-jarige Gert Heerkes die het seizoen in Almelo zal afmaken. Heracles was op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Ruud Brood in december.

Heerkes is momenteel werkzaam als trainer van zondagtweedeklasser Germanicus uit Coevorden, komende zomer wacht hem een nieuw avontuur bij zaterdaghoofdklasser ACV uit Assen. Heerkes zal zijn werk bij Heracles combineren met dat bij Germanicus.

Hendrie Krüzen blijft aan als assistent. Heracles-voorzitter Smit (foto, samen met Krüzen) had hem graag als hoofdtrainer benoemd maar de oud-voetballer heeft nog niet de juiste papieren. Heerkes daarentegen slaagde afgelopen zomer nog voor coach betaald voetbal. Heerkes liep zelfs bij Heracles stage onder Ruud Brood.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn 2 reacties.


Door Erwin178 op 3 januari 2008 om 21:16
Geen goede keus denk ik... Waren best wel betere opties denk ik.

Reageren | Terug ^^

Door Bommelio op 2 januari 2008 om 18:13
wel een hele onbekende trainer, als dat maar goed gaat daar in almelo!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!