Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Joost Broerse kiest voor Cypriotisch avontuur


2 januari 2008 - Niet Sparta Rotterdam maar het Cypriotische APOEL Nicosia wordt de nieuwe club van Joost Broerse. De middenvelder van Broerse is het met de club eens geworden over een contract met een looptijd van anderhalf jaar.

In een eerder stadium liet de clubleiding van FC Utrecht al aan Broerse weten dat er geen nieuw contract aan hem zou wordne aangeboden. Broerse hadin de Domstad een aflopend contract wat hem in staat zou stellen de club transfervrij te kunnen verlaten.

Nu lijkt Utrecht eveneens mee te hebben gewerkt aan een transfervrije aftocht van de 28-jarige Broerse, hiermee bespaart men het salaris van de komende maanden voor deze speler. De linkspoot gaat nu dus aan de slag bij de nummer twee van Cyprus, APOEL Nicosia. Bekendste speler is Nikos Machlas.

Broerse doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht. Het was echter FC Groningen waar hij zijn debuut in het betaald voetbal maakte. In totaal speelde Broerse zes seizoenen in het eerste elftal van de Groningers. De afgelopen 4,5 jaar kwam Broerse uit voor FC Utrecht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!