Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II versterkt zich met Mourad


10 januari 2008 - Willem II heeft zich versterkt met George Mourad. De 25-jarige aanvaller komt transfervrij over van het Zweedse IFK Goteburg. De Zweedse aanvaller, twee interlands, tekende in Tilburg voor 2,5 jaar.

Mourad debuteerde in 2004 voor IFK Goteburg. In het seizoen 2005/2006 volgde de logisch opstap naar de Serie A maar een doorbrak bij Brescia bleef uit, de aanvaller speelde er slechts 6 duels en kwam 2 maal tot scoren. Een terugkeer naar Goteburg volgde. In twee periodes voor Goteburg speelde Mourad 68 competitieduels waarin hij 14 maal tot scoren kwam.

De aanvaller ging met Willem II al mee op trainingskamp naar Portugal en maakte daar voldoende indruk. Ook de Hongaarse middenvelder Arpad Majoros mocht na een trainingsstage in Portugal rekenen op een contractaanbieding. De middenvelder heeft echter aangegeven niet in te gaan op dit aanbod.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!