Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Swerts vertrekt bij Vitesse


16 april 2008 - Gill Swerts vertrekt aan het einde van het seizoen bij Vitesse, zo schrijft de club op haar website. Het nieuws zat er al enige tijd aan te komenb maar is nu officieel. Het is nog onbekend waar Swerts komend seizoen speelt.

Swerts heeft in Arnhem een aflopend contract en beide partijen konden niet tot een akkoord komen over een nieuwe overeenkosmt. De Belgische speler is bezig aan zijn derde seizoen in Arnhem en kan nu na dit seizoen transfervrij vertrekken.

'Het is spijtig, maar ik heb besloten om te vertrekken bij Vitesse', aldus Swerts tegenover Vitesse.nl. Technisch directeur Marc van Hintum: 'Het is jammer dat Gill Swerts niet te behouden is. Wij hebben hem een uitstekende aanbieding gedaan, maar een speler met een transfervrije status bepaalt zelf waar hij speelt.'

Swerts staat in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!