Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord loopt playoffs CL mis


20 april 2008 - Feyenoord heeft de generale repetitie van de finale van de KNVB Beker gewonnen. De ploeg van Bert van Marwijk versloeg in De Kuip Roda JC met 3-0. Ondanks de winst loopt Feyenoord de playoffs voor een ticket in de voorronde van de Champions League mis.

Groots was het in Rotterdam allerminst. Feyenoord kon niet echt overtuigen. Na 55 minuten spelen ging Fatih Sonkaya in de fout en Luigi Bruins wist daar wel mee om te gaan. Feyenoord pakte de leiding. Nog geen tien minuten later moest Marcel de Jong met een tweede gele kaart het veld verlaten.

Feyenoord kreeg meer ruimte en zou in de resterende minuten nog tweemaal tot scoren komen. Nuri Sahin tekende voor de 2-0 in mogelijk zijn laatste competitiewedstrijd voor Feyenoord, de Turkse middenvelder is dit seizoen door de Rotterdammers gehuurd van Borussia Dortmund. Michael Mols scoorde vlak voor tijd nog de 3-0.

Voor de tweede keer op rij loopt Feyenoord dus de playoffs voor de voorronde van de Champions League mis. De overwinning tegen Roda JC bleek niet voldoende. Feyenoord eindigde op evenveel punten als SC Heerenveen maar de Friezen hadden een veel beter doelsaldo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!