Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Miralem Sulejmani talent van het jaar


23 april 2008 - Miralem Sulejmani is verkozen tot het grootste talent van Nederland. De Servische middenvelder van SC Heerenveen werd door een jury verkozen tot het talent van het jaar. Sulejmani volgt daarmee Ibrahim Afellay op die vorig jaar nog door de Cruijff Foundation werd verkozen.

Luigi Bruins (Feyenoord) en Dirk Marcellis (PSV) eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats achter de speler van Heerenveen. De jury die moest oordelen over de prijs bestond uit Johan Cruijff, Marco van Basten, Sef Vergoossen, John van 't Schip, Willy Dullens, Willem van Hanegem, Wim Jansen, Wim Jonk, Bert van Marwijk en Adrie Koster.

Naast een fraaie beker mag Sulejmani als prijs ook een locatie aanwijzen voor een nieuw aan te leggen Cruijff Court. Het is onbekend waar dit zal zijn, al lijkt het er alle schijn van te hebben dat er een court zal worden aangelegd in Belgrado.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!