Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mols denkt aan verlenging loopbaan


27 april 2008 - Michael Mols weet nog niet of hij zijn laatste wedstrijd als prof heeft gespeeld. De 37-jarige aanvaller heeft bij Feyenoord een aflopend contract en twijfelt of hij al dan niet door moet gaan na het winnen van de KNVB-beker.

'Dit seizoen was voor mij alleen maar genieten, zeker gezien mijn leeftijd. Ik vind het heel moeilijk om nu al een beslissing te nemen over een eventueel afscheid. Nu zou ik best een jaartje door willen, maar ik laat het eerst en rustig bezinken. Er zijn natuurlijk twee partijen, Feyenoord moet het ook willen. Ik wacht het allemaal rustig af', aldus Mols tegenover de camera's van RTL na afloop van de gewonnen bekerfinale tegen Roda JC.

Opvallend was dat Mols in de basis mocht beginnen aangezien Roy Makaay weer was hersteld van een enkelblessure. 'Ik had niet verwacht dat ik zou beginnen. Roy pakte zijn reserverol goed op. Het is onze beker, we hebben allebei een groot aandeel in de winst.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!