Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vergoossen had Gomes laten gaan


28 april 2008 - Sef Vergoossen heeft in een interview met Het Gesprek verklaard dat indien hij nog coach zou zijn van PSV Heurelho Gomes uit Eindhoven had moeten vertrekken. Vergoossen is van mening dat Gomes met zijn uitspraken in Voetbal International te ver is gegaan.

Vooral de uitlatingen van Gomes over de maatregelen die Vergoossen wilde nemen tegen Aissati zijn verkeerd terecht gekomen. Aissati weigerde in het thuisduel tegen De Graafschap in de laatste minuut in het veld te komen als invaller. Vergoossen wilde hierop Aissati naar het tweede elftal verbannen maar de spelersgroep onder aanvoering van Gomes stak hier een stokje voor. Vergoossen is 'zwaar teleurgesteld' dat Gomes dit nu naar buiten bracht.

'Het laatste wat ik tegen Gomes heb gezegd is: op het moment dat zal blijken dat dit niet echt jouw verhaal is, trek ik mijn beschuldigingen die ik naar jou doe terug', aldus Vergoossen.

Ook over het verhaal van Lemic sprak Vergoossen nog met Het Gesprek. 'Ik heb binnen PSV al in een vroeg stadium aangegeven dat ik vond dat mensen die betaald worden door PSV, maar geen enkele verantwoordelijkheid hebben, teveel macht uitoefenden en macht misbruikten om dingen geregeld te krijgen. Daar zet ik me tegen af.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!