Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord aast op Ben Haim en Emnes


29 april 2008 - Feyenoord heeft Marvin Emnes (Sparta) en Tal Ben Haim (Chelsea) hoog op het verlanglijstje staan van mogelijke versterkingen voor komend seizoen. De negentienjarige Emnes lijkt rijp voor een stap hoger terwijl Ben Haim momenteel genoegen moet nemen met een plaats op de bank dan wel tribune bij Chelsea.

Technisch directeur Peter Bosz zou volgens Sportweek al eenmaal naar Engeland zijn geweest om Ben Haim nader te bekijken. De Israelische verdediger verruilde aan het begin van het seizoen Bolton Wanderers voor Chelsea na een aflopend contract. Bosz bevestigt dat hij in Engeland is geweest voor een verdediger maar wil niet zeggen of dat ook daadwerkelijk Ben Haim was.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!