Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht geeft 2-0 voorsprong weg


1 mei 2008 - FC Utrecht heeft een bijna zekere zege verspeeld. De ploeg van Van Hanegem kwam in de eerste helft in korte tijd op een 2-0 voorsprong en leek deze te gaan vasthouden. Levchenko zou na de aansluitingstreffer van Lovre echter in de blessuretij de 2-2 maken en daarmee Groningen een goede uitgangspositie geven.

De thuisploeg begon in de eigen Galgenwaard goed aan de wedstrijd. Utrecht was de bovenliggende partij en de 1-0 van Schaken na 24 minuten spelen kwam dan ook niet echt uit de lucht vallen. Toen drie minuten later clubtopscorer Robin Nelisse er ook nog eens 2-0 van maakte, leek de wedstrijd gespeeld.

Vlak na rust kwam juist Groningen goed uit de startblokken. Via Lovre was er na 52 minuten spelen de aansluitingstreffer. Het spel golfde hier na op en neer met kansen voor beide clubs. Beide teams zagen een speler vertrekken. Francis Dickoh ('66) vertrok met twee gele kaarten, terwijl Lovre ('75) na een slaande beweging direct kon vertrekken.

Het echte slotakkoord kwam nog van FC Groningen. Levchenko kopte diep in blessuretijd de gelijkmaker binnen. Groningen heeft zich een uitstekende uitgangspositie verschaft voor de return in de eigen Euroborg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!