Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal bekeek Moisander


5 mei 2008 - Louis van Gaal was gisteren (zondag) aandacht toeschouwer bij FC Den Bosch - FC Zwolle. Volgens de laatste berichten was Van Gaal aanwezig om de Finse verdediger van Zwolle, Niklas Moisander, met eigen ogen te bekijken.

Over interesse hoeft Moisander niet te klagen want ook SC Heerenveen, FC Utrecht, Sparta Rotterdam en het Belgische SV Zulte Waregem worden inmiddels al in verband gebracht met de speler. Moisander werd door Ajax naar Nederland gehaald maar wist in Amsterdam nooit door te breken.

De linkspoot maakt nu wel indruk bij FC Zwolle waar hij nog een contract heeft tot het einde van komend seizoen. De 22-jarige Moisander speelt bij Zwolle geregeld in het centrum maar is ook inzetbaar als linksback.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!