Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC blijft maar doorgaan


11 mei 2008 - NEC blijft in de winning mood. De ploeg van Mario Been versloeg opnieuw Groningen en maakt zodoende nog altijd kans op een ticket voor de UEFA Cup. In Groningen werd de plaatselijke trots met 3-1 verslagen.

Al na vijf minuten spelen kwam NEC op voorsprong door een treffer van Holman. Op slag van rust maakte Vadocz er 2-0 van en daarmee was de wedstrijd door de eerdere 1-0 overwinning in Nijmegen eigenlijk gespeeld.

Marcus Berg scoorde na een uur spelen nog wel de aansluitingstreffer. Het slotakkoord was echter voor NEC. Lorenzo Davids maakte achttien minuten voor tijd de 3-1. Groningen zou die klap niet meer te boven komen. NEC speelt nu een wedstrijd tegen de verliezer van NAC Breda en Heerenveen met als inzet een UEFA Cup ticket.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!