Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AGOVV geeft vier spelers amateurcontract


16 mei 2008 - Arno Splinter (Bennekom), Che Jenner (Tonegido), Gaetan Klaassen (VVV Venlo) en Ramon Leeuwin (FC Utrecht) spelen komend seizoen op amateurbasis bij AGOVV Apeldoorn. Daarnaast heeft AGOVV momenteel twee backs op proef, het gaat om Jahrizino Valentijn (FC Utrecht, foto) en Nick de Graaf (Heracles)

Arno Splinter zal de meest bekende naam zijn in het lijstje. Splinter kwam eerder uit voor onder meer Ajax, De Graafschap en Haarlem. De 30-jarige Splinter kwam dit seizoen uit voor de amateurs van Bennekom waar hij na een conflict werd verbannen na het tweede elftal.

Che Jenner, de broer van AZ-aanvaller Julian Jenner, verdiende het amateurcontract na een aantal testduels bij AGOVV. Jenner speelt dit seizoen als centrumverdediger bij Tonegido. Klaassen komt over van de beloften van VVV Venlo. Leeuwin is een rechtshalf die tussen de selectie van Utrecht en Jong Utrecht balanceert.

Jahrizino Valentijn en Nick de Graaf kunnen nu mogelijk ook een overeenkomst verdienen. Valentijn is een 23-jarige rechtsback die tweemaal in het eerste elftal van Utrecht uitkwam. De 20-jarige De Graaf is een linksback welke eenmaal in het eerste elftal van Heracles speelde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!