Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jon Dahl Tomasson is morgen van Feyenoord


1 juli 2008 - Jon Dahl Tomasson keert terug bij Feyenoord. Morgen zal de Rotterdamse club hem presenteren als haar nieuwste versterking voor komend seizoen, zo meldt RTV Rijnmond. De Deens international komt naar verluidt transfervrij over van Villarreal.

De 31-jarige Tomasson kende een van zijn beste periodes in zijn loopbaan bij Feyenoord. Na een transfer van SC Heerenveen naar Newcastle United stokte de ontwikkeling van de Deen maar bij zijn terugkeer in Nederland voor Feyenoord in 1998 maakte Tomasson indruk. Na de gewonnen UEFA Cup in 2002 vertrok Tomasson met een aflopend contract transfervrij naar AC Milan.

In Milaan werd Tomasson gebruikt als een pinchhitter en ook hier maakte hij een groot aantal belangrijke doelpunten. Zo schoot hij Ajax in de blessuretijd van een duel uit de Champions League. Via VFB Stuttgart en Villarreal keert de 31-jarige Tomasson nu weer terug in Rotterdam. Bij Feyenoord lijkt de speler een koppel te gaan vormen met Roy Makaay.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!