Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil Russische goaltjesdief als vervanger Huntelaar


2 juli 2008 - Ajax heeft zijn vizier gericht op de Russische EK-topscorer Roman Pavlyuchenko. De clubleiding van de Amsterdammers moet wel op zoek naar een nieuwe aanvalsleider nu Klaas Jan Huntelaar vooralsnog niet akkoord gaat met een nieuw contract.

Pavlyuchenko is de spits van het nationale team van Rusland, op het Europees Kampioenschap scoorde de aanvaller driemaal inclusief een doelpunt in de kwartfinale tegen het Nederlands Elftal (de openingstreffer). Als spits van Spartak Moskou was de 26-jarige aanvaller zowel in 2006 als 2007 de topscorer van de Russische competitie.

De Russische aanvaller zou naar verluidt vijftien miljoen euro moeten kosten. Naast Ajax zouden ook Chelsea, Arsenal en Celtic belangstelling hebben. De aanvaller kwam bij Ajax in beeld nadat bleek dat Klaas Jan Huntelaar en Ajax er niet uit kwamen over een nieuw contract. Huntelaar heeft bij Ajax nog een contract tot en met de zomer van 2010, indien het contract niet snel wordt verlengd behoort een transfer tot de mogelijkheden. Volgend jaar is de topscorer van de Eredivisie al minder waard, een jaar later kan hij transfervrij weg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!