Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje wint ook van IJsland


12 oktober 2008 - Het Nederlands Elftal heeft vandaag haar tweede WK-kwalifiatieduel gewonnen van IJsland. Het werd in Rotterdam 2-0 voor de ploeg van Bert van Marwijk.

Oranje had het toch wel lastig met IJsland, zeker in de tweede helft. Het Nederlands Elftal begon Na vijftien minuten spelen kwam Oranje op een 1-0 voorsprong gekomen, het was Joris Mathijsen die de score opende na een mooie pass van Rafael van der Vaart.

Op het moment van de 1-0 had Oranje al een flinke tegenslag te verwerken gehad. Middenvelder Nigel de Jong moest in het duel snel afhaken vanwege een blessure. Demy de Zeeuw was de logische vervanger van de middenvelder van HSV. Overigens maakte Dirk Marcellis zijn debuut in het Nederlands Elftal, de jonge PSV'er begon in de basis als rechtsback.

Na de 1-0 van Mathijsen had Oranje in de eerste helft nog een aantal kansen. Zo was Ryan Babel constant dreigend en had ook Klaas Jan Huntelaar de mogelijkheid tot scoren te komen. In de tweede helft ging het allemaal net iets minder. Wel zou Huntelaar nog tot scoren komen, de IJslandse keeper zag er echter verre van goed uit bij dit zwakke schot. Oranje wint dus in Rotterdam met 2-0.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!