Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

TOP Oss gaat FC Oss heten


24 oktober 2008 - TOP Oss gaat komend seizoen definitief FC Oss heten, zo heeft de club vandaag laten weten. Supporters en andere betrokkenen konden met alternatieven komen maar deze zijn niet bij de club binnengekomen.

TOP Oss wilde graag een andere naam omdat het nu vaak in verband werd gebracht met de amateurclub SV Top eveneens uit Oss. Met alleen een nieuwe naam is de club er echter nog niet, ook de clubkleuren en het logo ondergaan worden vernieuwd.

Leden van de supportersvereniging van TOP Oss mogen nu gaan stemmen over de nieuwe clubkleuren. Er zijn drie opties:Rood/Wit - Zwart/Wit en Blauw/Wit. Begin november wil TOP Oss hierover meer duidelijkheid hebben. Een reclamebureau is druk doende met het ontwerpen van een nieuw logo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!