Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nipte overwinning VVV Venlo


24 oktober 2008 - VVV Venlo heeft vandaag met veel pijn en moeite weten te winnen van Veendam. De ploeg van Jan van Dijk behield daarmee vijf punten voorsprong op Excelsior dat eveneens wist te winnen. VVV Venlo liep wel uit op nummer drie RKC Waalwijk dat gelijkspeelde in en tegen Zwolle.

VVV Venlo - Veendam
Al je ook je mindere wedstrijden gaat winnen dan wordt je kampioen. VVV Venlo zal er weinig om deren maar had het vandaag bijzonder lastig met BV Veendam. In De Koel werd het slechts 1-0. Samir El Gaaouiri scoorde vijf minuten na rust het enige doelpunt in Venlo.

Excelsior - TOP Oss
Even leek er een stuntje in te zitten voor het TOP Oss van trainer Hans de Koning. Dave Zafarin zette zijn ploeg namelijk vlak na rust op een 1-0 voorsprong. Binnen de kortste keren was het via Van Dieren echter wee gelijk. Achttien minuten voor tijd was het verdediger Jeffrey Altheer, door Excelsior gehuurd van Feyenoord, die Excelsior alsnog de drie punten schonk.

FC Zwolle - RKC Waalwijk
RKC Waalwijk verloor vanavond dure punten in Zwolle. De ploeg van Ruud Brood kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Ruud Berger zette RKC Waalwijk vlak na rust nog wel op voorsprong na het benutten van een strafschop. Enkele minuten later was het al weer gelijk via Dave Huymans en daar bleef het in Zwolle ook bij.

Overige uitslagen
FC Den Bosch - FC Eindhoven 0-2
FC Emmen - AGOVV Apeldoorn 2-3
MVV - FC Omniworld 2-1
FC Dordrecht - Fortuna Sittard 2-0
RBC Roosendaal - Cambuur Leeuwarden 1-2
Helmond Sport - Haarlem 1-1

Zondag staat nog Telstar - Go Ahead Eagles op het programma.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!