Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Makaay kan zondag spelen


25 oktober 2008 - Feyenoord kan morgen in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen beschikken over Roy Makaay. De ervaren aanvaller onderging vandaag met positieve resultaat de afsluitende training.

Een mogelijke terugkeer van Makaay, die afgelopen donderdag nog als invaller moest worden ingebracht voor het UEFA Cup-duel tegen nancy, is een positief punt voor de geplaagde ploeg van Gertjan Verbeek.

Feyenoord hoopt zondag in de eigen Kuip eindelijk weer eens te winnen. Nog altijd zit de ziekenboeg van Feyenoord goed vol. Onder andere De Guzman, Landzaat, Vlaar, Slory en Tomasson zitten nog voor kortere of langere tijd in de lappenmand. Feyenoord en SC Heerenveen trappen om 16.30 uur af.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!