Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC trakteert PSV op verlies


26 oktober 2008 - PSV heeft in het eigen Philips Stadion een verrassende 3-2 nederlaag geleden tegen laagvlieger Roda JC dat daarmee voor de eerste keer dit seizoen de drie punten pakte.

PSV maakte afgelopen week bij vlagen indruk tegen Olympique Marseille en was tegen Roda JC dan ook de grote favoriet. Roda JC draait niet goed in de Eredivisie, ontsloeg trainer Raymond Atteveld en daarnaast had PSV in het eigen Philips Stadion in heel 2008 in competitieverband niet verloren.

Na twintig minuten spelen kwam Roda JC op een 1-0 voorsprong. Een inzet van Bodor werd door Hadouir licht toegetoucheerd. Het moet worden gezegd dat Hadaouir net in buitenspelpositie stond en dus had de treffer geen doorgang mogen vinden. Roda JC was in die fase wel de bovenliggende partij, PSV speelde erg slordig.

Andres Oper maakte vlak na rust ook nog eens de 2-0, daaarmee leek het duel eigenlijk gespeeld. PSV kende echter nog op een opleving door met een goal van Dzsudzsak de spanning terug te bringen. Enkele minuten later was het echter weer aan de andere kant raak. Na 65 minuten spelen was het Bodor die Roda JC naar een 3-1 voorprong bracht.

Elf minuten voor tijd scoorde Danko Lazovic nog de 2-3. Het werd voor het goal van Roda-doelman Bram Castro nog even onrustig en PSV had zelfs kansen op de gelijkmaker. Een doelpunt bleef echter uit en daarmee neemt Roda JC de drie punten mee naar Limburg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!